دلیل استفاده از انواع رنگ خوراکی

۳ بازديد

دلیل استفاده از انواع رنگ خوراکی

امروزه در صنعت غذایی استفاده از رنگ‌ها به میزان زیادی افزایش پیدا کرده است؛ به همین دلیل برای اینکه بتوان انواع خوراکی‌های مختلف را با استفاده از رنگ‌های گوناگون جذاب‌تر کرد، ترکیبات ویژه‌ای با طعم‌های متفاوت تولید می‌شوند تا رنگ خاصی ایجاد شود. سپس با استفاده از آن می‌توان عطر و طعم انواع خوراکی و نوشیدنی را تغییر داد. معمولاً رنگ‌های خوراکی برای افزایش زیبایی و اشتها آوری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 از این رنگ‌ها در غذاهایی نیز استفاده می‌شوند که بیشتر در معرض حرارت، نور، رطوبت و هوا قرار دارد که وضعیت ذخیره‌سازی رنگ آن‌ها از بین رفته است. غذاها به طور طبیعی دارای رنگ هستند؛ اما استفاده از رنگ خوراکی باعث می‌شود که رنگ طبیعی مواد غذایی اصلاح شود و آن‌ها را تقویت می‌کند. در نتیجه با استفاده از این ترفند می‌توان بیشتر مواد غذایی را در معرض دید مصرف کنندگان قرار داد.

 به هیچ عنوان نمی‌توان تأثیر رنگ در خوراکی‌های مختلف مانند ژله، آبنبات و غیره را نادیده گرفت؛ اما با این حال باید به مضرات آن نیز توجه داشته باشید. امروزه به میزان زیادی از انواع قیمت رنگ‌ خوراکی در تنقلات مختلف استفاده می‌شود که باعث شده است نظر افراد زیاد مانند کودکان را به خود جلب کند. به همین دلیل می‌توان گفت یکی از دلایل استفاده از رنگ‌های خوراکی، بازاریابی است که می‌تواند روی فروش انواع خوراکی و مواد غذایی مخصوصاً تنقلات تأثیر بسیار زیادی داشته باشد.

کیک تصویری مروارید

۳ بازديد

کیک یک نوع شیرینی است که معمولاً از ترکیب آرد، شکر، تخممرغ و کره تهیه میشود این شیرینی در انواع مختلفی وجود دارد و میتواند به صورت ساده یا با افزودنیهایی مانند میوه، شکلات، یا خامه تهیه شود. کیکها به دو دسته اصلی تقسیم میشوند: کیکهای اسفنجی و کیکهای کرهای:

 

کیکهای اسفنجی سبک و پفدار هستند و معمولاً بدون استفاده از چربی تهیه میشوند، در حالی که کیکهای کرهای سنگینتر و غنیتر هستند و از کره یا دیگر چربیها در تهیه آنها استفاده میشود.